ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на переведення на 1 (одне) вакантне місце державного замовлення на І курсі спеціальності 101 «Екологія» та на 1 (одне) вакантне місце державного замовлення на ІІІ курсі спеціальності 081 «Право»

17.03.2021 | 15:10

Львівський національний університет імені Івана Франка

Відокремлений структурний підрозділ

«Педагогічний фаховий коледж Львівського національного університету імені Івана Франка»

 

ОГОЛОШЕННЯ

Згідно «Положення про порядок переведення студентів на вакантні місця державного замовлення Львівського національного університету імені Івана Франка» та розпорядження директора Коледжу від 17.03.2021 р. впродовж 18 березня – 24 березня 2021 р. оголошується конкурс на переведення на 1 (одне) вакантне місце державного замовлення на І курсі спеціальності 101 «Екологія» та на 1 (одне) вакантне місце державного замовлення на ІІІ курсі спеціальності 081 «Право».

Впродовж 18 березня – 24 березня студенти платної форми навчання І курсу спеціальності 101 «Екологія» та ІІІ курсу спеціальності 081 «Право», які претендують на переведення на навчання за кошти державного замовлення, повинні подати у дирекцію Коледжу:

– особисту заяву на ім’я директора Коледжу;

– копію залікової книжки (останній семестровий контроль);

– копії документів, що підтверджують належність до пільгових категорій (за наявності);

– довідку про склад сім’ї та довідку про доходи всіх повнолітніх членів сім’ї (за необхідності);

– копії документів, що підтверджують активну участь студента у науковому, громадському або спортивному житті: грамоти, дипломи, подяки, нагороди тощо (за наявності).

 

Адміністрація