МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ЗАВІДУВАЧІВ БІБЛІОТЕК

26.10.2017 | 16:53

25 жовтня 2017 року у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося засідання методичного об’єднання завідувачів бібліотек ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.

Відкрила засідання Романа Михайлишин, методист Коледжу, голова методичного об’єднання завідувачів методичних кабінетів, методистів ВНЗ              І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, яка сказала, що засідання відбувається  згідно з планом роботи обласних методичних об’єднань ВНЗ             І-ІІ р. а.

Оксана Сурмач, к. іст. наук, доцент, директор Коледжу виступила з вітальним словом і розповіла про завдання та перспективи розвитку Коледжу у світлі сучасних вимог та реформ.

Романа Михайлишин, методист, завідувач кабінету історії педагогіки висвітлила історію навчального закладу.

З планом роботи методичного об’єднання на 2017-2018 н.р. та заходи щодо його реалізації ознайомила Орися Парус, голова методичного об’єднання завідувачів бібліотек.

З інформацією «Сучасна бібліотека Педагогічного коледжу: створення та наповнення власного веб-сайту» поділилася Галина Піх, завідувач бібліотеки Коледжу.

Ірина Гребеннікова, бібліотекар І категорії бібліотеки Коледжу висвітлила довідково-бібліографічний апарат бібліотеки (бібліографічна мозаїка).

Оксана Синькевич, представник Видавничого дому «Нова інформація» довела до відома присутніх перелік видань на 2018 рік.

 

Завідувачі бібліотек ВНЗ І-ІІ р. а. поділилися досвідом роботи.

 

 

Романа Михайлишин, методист Коледжу

Галина Піх, завідувач бібліотеки