День зустрічі випускників Педагогічного коледжу відбувся у Фейсбук

29.03.2021 | 15:23
                «Дорогі наші випускники! Як швидко промайнули  роки студентства! Золота пора для кожного з Вас. Саме в цей час Ви визначилися із своїм місцем у житті, зробили все можливе, щоб у серці залишилось якомога більше приємних спогадів. Нехай час, що був проведений разом з нами, назавжди залишиться у Ваших серцях, а ті знання, що Ви здобули у Коледжі, стали вам у пригоді та сприяли у виборі життєвого та професійного шляху, і допомогли у досягненні  задуманого. Ви були частиною життя у Коледжі, Ви стали історією нашого навчального закладу!Бажаю всім здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!”

З повагою, Оксана Сурмач

27 березня 2021 року на сцені актової зали Коледжу  не звучала музика, у залі було порожньо -свято зустрічі випускників відбулось  у соціальній мережі. Щирі слова, фото, відео… Дякуємо всім учасникам!

     ” Остання субота березня – це зустріч з випускниками, зустріч з друзями, викладачами. Це завжди яскраві спогади і незабутні емоції, це слова вдячності для педагогів і керівника академічної групи Тамара Галюк. А потім знову рік очікування… Сьогодні зустріч та спогади відбуваються через світлини: час вступу і випуску… Зичу усім міцного здоров’я, віри, надії і любові. До зустрічі у 2022!” Соболевська Оксана Богданівна, випускниця Коледжу, а сьогодні- викладач української мови і літератури.
Михайлишин Рома Романівна, випускниця, методист Коледжу: “Вітаю усіх випускників усіх випусківЛьвівського педагогічного училища 1,Педагогічного коледжу з баготолітньою традицією Зустрічі з випускниками,яка відбувається в останню суботу березня.Як випускниця, хочу подякувати викладачам усіх поколінь за те,що подарували нам Світло Науки і Знання;добрим словом пом’янути тих,хто відійшов у Вічність;побажати здоров’я,добра,многая літа викладачам, з якими працювала та працюю.”

Луців Леся Юріївна, викладач : “Остання Субота Березня…І щось зворушило Твою Душу , надихнуло на світлі спогади Юності і Зрілості. А це навчання і праця в рідному Педагогічному училищі, коледжі . І головне -співпраця з чудовими колегами- педагогами високого фаху ,прекрасними студентами,які хотіли здобути знання.Шкода, що зараз ми не можемо зу стрітись , але на все воля Божа , треба вірити і думати про кращі часи , які ще настануть. Сьогодні хочу подякувати своїм Викладачам , які передали мені свою любов до науки і життя , Вони почують мене на небесах.

          Дорогі мої Друзі , Колеги, милі моєму серцю Випускники, яких я мала за честь вчити ,спілкуватись вітаю Вас з цим Весняним ,історичним Днем! Не забуваймо його! Він ,Наш.!!! Радості і Світла Вам на кожному кроці Життя , здійснення мрій і бажань і звичайно- творчих злетів ! А головне: будьте Здорові, бережіть один одного. Божої Ласки Вам у всіх Ваших починаннях! Многая Літ процвітання нашій Alma Mater.”
Мар’яна Боровець-Харатін, випускниця:  “5 років! Це ще не так багато, але і немало😉 Саме стільки років виповнилось, як ми закінчили навчання в Педагогічному коледжі😊 Шановні викладачі ми щиро вдячні Вам за те, що давали нам знання, ділились своїм досвідом, завжди були людяними та до всього підходили творчо, за терпеливість і розуміння🤗 Бажаємо вам, наші золоті, довгих років успішного викладання, невичерпного ентузіазму та оптимізму, міцного здоров’ячка, світлого щастя в житті😄
Любі одногрупниці, кожен з нас домігся свого, і кожен з нас до чогось прагне. І я хочу побажати, щоб все, про що ви мрієте, все, чого бажають ваші серця, неодмінно здійснювалося. Щастя всім, любові та удачі! 🌟💕🤗
Наш куратор – неймовірна жінка, професіонал своєї справи, чуйна та просто МЕГА позитивна, талановита Каспрук Ірина Миколаївна🥰 Ми Вас дуже сильно любимо, Ви неповторні🤗🤗🤗
Я віру, що обов’язково ще зустрінемося у стінах рідного Педагогічного коледжу”
Нежура Тетяна Володимирівна, випускниця, викладач фахових дисциплін дошкільної освіти: “Дорогі мої однокурсниці , випускниці Педагогічного училища 1996 року. Вітаю Нас з Ювілейною датою – 25 років випуску!!!! Для життя це вже чверть, а для приємних спогадів- мить. Незважаючи на життєві перепетії, дякую усім, що тримаємо зв’язок. Нехай доля, якнайшвидше, з’єднає нас на зустрічі у рідній Альма-матер! Також вітаю нашого куратора Назарук Любов Михайлівну, з такими вже зрілими дітьми!! Зичу усім міцного здоров’я, оптимізму, віри у краще майбутнє!!! Ця світлина є гарним спогадом з однієї нашої зустрічі!!!!”
   Більше фото і дописів Ви можете переглянути на сторінці Коледжу у Фейсбук) Сенич Галина, випускниця, викладач