День Знань у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені Івана Франка

09.09.2016 | 11:51

 14095983_1050815661700704_8123824729819483401_n (1) 

      У день, коли я стаю студентом Львівського національного університету імені Івана Франка,  урочисто присягаю:

  • Бути відданим Україні.
  • Наполегливо і сумлінно вчитися.
  • Берегти українську мову-духовний скарб нашого народу.
  • Шанувати і помножувати славні традиції Університету.
  • Бути гідним високого звання студента Львівського національного університету імені Івана Франка.

                   Присяга першокурсника

 

       1 вересня 2016 року студенти  та викладачі Педагогічного коледжу взяли участь в урочистостях Львівського національного університету імені Івана Франка  з нагоди початку нового навчального року.

      Після святкової літургії у церкві Преображення Господнього  та урочистої посвяти першокурсників у студентські лави  Львівського національного університету імені Івана Франка   першокурсники Педагогічного  коледжу  зустрілися з директором та викладачами свого навчального закладу.

        Директор  коледжу, доцент, кандидат історичних наук  Сурмач Оксана привітала студентів з початком навчання у найдавнішому педагогічному навчальному закладі, побажавши їм натхнення у здобутті педагогічної професії, прагнення до знань. Оксана Іванівна зазначила, що 2016 рік – це рік визначних діячів в історії України та Університету  Івана Франка і Михайла Грушевського,  2016 рік – це рік 25-річчя  Незалежності України, тому для тих,  хто саме сьогодні розпочинає свою дорогу до освітніх вершин,  це знаменний і дуже відповідальний час. На завершення директор подякувала студентам за те, що вони обрали  Педагогічний коледж.

        Голова студентської Ради  коледжу Марущак Юлія  розповіла першокурсникам  про  діяльність органів студентського самоврядування та вручила  спецвипуск інформаційно – аналітичного часопису «Каменяр» прес – центру Університету «Першокурсник».

                                                                      Сенич Галина, заступник директора з виховної роботи