День відкритих дверей у Львівському національному університеті імені Івана Франка

12.02.2019 | 13:19

У суботу, 09 лютого у холі головного корпусу ЛНУ ім. Івана Франка, відбувся День відкритих дверей, на якому, вперше, були одночасно представлені усі факультети, коледжі та освітні можливості для абітурієнтів. Захід відвідали понад одна тисяча учасників з різних куточків України.

Ректор Львівського університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник зазначив, що класичність Львівського університету це, перш за все, потужні наукові школи. Сьогодні в Університеті діє понад 120 освітніх програм на бакалавраті і майже сотня на магістратурі. У виші працює майже дві тисячі викладачів, 70% з яких кандидати та доценти, а решта доктори і професори. За минулий рік більше тисячі студентів, аспірантів, докторантів, викладачів побували за кордоном на різних програмах Erasmus+. Володимир Мельник: «Ми відкриті для світу і світ своїм науковим потенціалом відкритий для нас».

Андрій Гукалюк секретар приймальної комісії, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки підприємства розповів, що початок прийому заяв у Франковому університеті 2019 року розпочнеться 10 липня. Пан Андрій зазначив, що в структурі університету крім факультетів є ще три коледжі. Особливістю вступу в коледжі є те,що потрібно лише 2 сертифікати ЗНО. Також, під час вступної кампанії при Університеті працюватиме 25 консультаційних центрів для абітурієнтів.

Також, старшокласники та батьки взяли участь у майстер-класах, наукових дослідах, воркшопах, вікторинах, відвідали мотиваційні лекції відомих випускників університету. Подібні заходи є не просто промоцією Львівського університету, вони популяризують освіту та науку загалом.

Інформація прес -центру Університету

Більше фото та інформації: http://www.lnu.edu.ua/u-l-vivs-komu-natsional-nomu-universyteti-imeni-ivana-franka-vidbuvsia-zahal-nouniversytets-kyy-den-vidkrytykh-dverey-iakyy-vidvidaly-ponad-odna-tysiacha-uchasnykiv-z-riznykh-kutochkiv-ukrainy/