День відкритих дверей у Педагогічному фаховому коледжі Львівського університету

30.03.2021 | 21:04

“Дні відкритих дверей – це чудова можливість для майбутніх вступників дізнатися більше про Університет, його факультети та інші структурні підрозділи, аби врешті визначитися з майбутнім фахом. Однією з суттєвих переваг такого знайомства є безпосереднє спілкування з керівництвом факультетів та коледжу, студентськими лідерами та представниками приймальної комісії Університету. Саме вони з перших вуст розповідають майбутнім абітурієнтам про особливості цьогорічної вступної кампанії і презентують інноваційні освітні програми Університету. Зважаючи на карантинні обмеження, Дні відкритих дверей у Львівському університеті вже другий рік поспіль відбуваються у дистанційному форматі. Проте, незважаючи на це, організатори обіцяють учасникам незабутні враження і чимало корисної інформації,” –  за матеріалами Пресцентру Університету.

У онлайн-зустрічі  29 березня 2021 року з майбутніми абітурієнтами  Педагогічного фахового коледжу Львівського університету  взяли участь в.о.директора Оксана Сурмач, заступник з виховної роботи Марта Лесів, Голова студради Коледжу Хім’як Христина, викладач іноземної мови Ольга Шалаєва,  вчитель початкових класів Ліцею № 21 ЛМР  Надія Грицишин, завідувач відділу екосистемології Інституту екології Карпат НАН України Ірина Шпаківська, відповідальний секретар приймальної комісії Наталія Міщук. Модерувала захід працівниця Відділу маркетингу та комунікації Анна Янчук.

Оксана Іванівна розповіла про історію закладу, зазначивши, що  цього року Коледжу виповнилось 150 років, презентувала  майбутнім абітурієнтам педагогічні  освітні програми, за якими у  здійснюється  підготовка здобувачів вищої освіти,  терміни навчання та умови вступу.

У січні 2021 року до Педагогічного коледжу було приєднано Природничий і Правничий фахові коледжі Університету. З спеціальностями природничого напряму присутніх ознайомила Марта Степанівна.

Про особливості проходження практики і перспективи працевлаштування розповіли   представники роботодавців педагогічного  та природничого напрямів Надія Іванівна та Ірина Миронівна.

Христина Хім’к  презентувала  роботу студентського самоврядування. Студентка  поділилася інформацією про громадську діяльність студентів, розповіла про різнопланові заходи, які проводять з метою організації цікавого дозвілля.

Ольга Зеновіївна наголосила на ступеневій програмі вивчення іноземної мови у Коледжі, можливістю освоєння її  рівнів.

Наталія Міщук  ознайомила учасників зустрічі з особливостями цьогорічної вступної кампанії, зокрема розповіла про процес реєстрації електронних кабінетів, подання заяв, терміни зарахування.

Традиційним завершенням заходу стали відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів. Йшлося, зокрема, про навчання за кошти державного бюджету, вступ без ЗНО, кількість бюджетних місць, перелік конкурсних предметів для вступу, організацію навчального процесу в умовах карантинних обмежень, умови проживання в гуртожитку.

                                                                                                           Сенич Галина, завідувач лабораторії Коледжу