День відкритих дверей у Педагогічному коледжі

19.05.2017 | 13:42

13 травня 2017 року  року згідно з планом   проведення заходів Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся День відкритих дверей на всіх факультетах  та коледжах Університету.

У цей день до Педагогічного коледжу на зустріч з директором та адміністрацією  завітали абітурієнти та їх батьки.

Зі вступним словом до присутніх звернулась доцент, кандидат історичних наук,  директор Коледжу Сурмач О.І., наголосивши, що Львівський національний університет імені Івана Франка є одним з найпрестижніших вищих навчальних закладів нашої країни. Оксана Іванівна ознайомила присутніх з історією створення, спеціальностями  Педагогічного  коледжу як одного із структурних підрозділів Університету , зазначивши, що минулого року ми відзначили  145 років  від дня його заснування.

Під час зустрічі абітурієнтів було ознайомлено з організацією навчального процесу, матеріально-технічною базою, можливостями, які отримує кожен майбутній студент для навчання, проживання та дозвілля.
На завершення директор та заступники відповіли на питання гостей  заходу  щодо вимог до навчання в Коледжі, порядку проходження практики, умов проживання в гуртожитках, реформи стипендіального забезпечення та перспектив  працевлаштування і продовження навчання в Університеті.

                                                      Сенич Галина, завідувач лабораторії

                                                       Фото Володимира Крука