День матері — свято щирої взаємної любові

17.05.2019 | 15:12

Скільки емоцій, відчуттів та мурашок виникає по тілі в кожного, хто почує це слово “Мама”.   Хіба хтось може бути ближчим за неї? Вона дарує нам життя, вчить усіх життєвих почуттів, оберігає від негараздів, допомагає у всьому, переживає, підтримує, піклується та спостерігає за нами. Матуся завжди поруч зі своєю дитиною, завжди у її серці. Материнська любов особлива, тому що наша найрідніша людина любить нас ні за що, всупереч усьому. І це, мабуть, найкраща та найсвітліша любов, яка може бути у світі. Для кожного мати — це джерело знань, натхнення, сили, ніжності, вірності по всьому життєвому шляху.

День матері  – таке близьке і для нас, педагогів,  свято. Мами знають, наскільки важливе, без перебільшення, місце першої вчительки та  вихователя  у житті кожної родини. І якщо педагог  стане не просто вчителем, а другом, порадником і другою мамою, то буде набагато більше шансів виховати розумну і добру людину, що займе достойне місце в суспільстві.

День матері у світі відзначають у другу неділю травня. В Україні його святкують із 2000 року. Ось і цього року 12 травня  Львівське товариство «Просвіта»організувало  концерт до Дня Матері  у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького.  Як волонтери  до заходу долучились   студенти Педагогічного коледжу: Боднар Любов, Паславська Ольга, Житарюк Іванна, Микитишин Наталія, Мисюк Вероніка, Вілюра Ірина, Агеєнко Діана, Думич Ірина, Зачкевич Ірина. Дівчата допомагали в організації  відпочинку дітей,  проводили Гаївки та цікаві конкурси.

Дякуємо організаторам та учасникам!

Сенич Галина, завідувач лабораторії

.