День кар’єри ЄС

19.10.2021 | 11:32
Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом Центру маркетингу та розвитку Університету спільно із Інформаційним центром ЄС 10-11 листопада організовують  День кар’єри ЄС

Метою проведення Днів кар’єри ЄС є поширення знань і розвиток навичок, необхідних студентам і молоді для того, щоб стати успішними в контексті європейської інтеграції України.

У рамках події буде відбуватися Панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція». Дискусія включатиме такі питання:
  • Тенденції на ринку праці, попит і пропозиція знань і навичок. Які ключові навички обов’язково знадобляться молодій людині для побудови успішної кар’єри.
  • Вплив процесів європейської інтеграції на зміст очікуваних роботодавцями знань і навичок. Як український бізнес розвиває ці напрями і які вимоги висуває для молодих фахівців.
  • Пріоритети політики Європейського Союзу та тренди, які вони створюють. Які програми ЄС діють в Україні для підтримки освітніх та професійних можливостей молоді.
  • Успішні історії від молоді, представників мереж ЄС про те, як використовують можливості, отримуючи освіту в Європі та розвиваючи бізнес за підтримки ЄС.
Також у рамках події будуть відбуватися тренінги, презентації компаній-роботодавців, ярмарок вакансій, конкурси, нетворкінг, євровікторина та багато іншого.
Бажаєте долучитися до Дня кар’єри ЄС?
Тоді реєструйтеся:
Форма реєстрації для відвідувачів (студенти, випускники, викладачі, школярі, та інші учасники).
Більше інформації про День кар’єри ЄС ви знайдете на сайті
Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом