Англомовна екскурсія у Львівському національному літературно-меморіальному музеї І. Франка “Дім Франка”

19.04.2024 | 14:33

15 квітня 2024 року викладачі Сорока Галина Михайлівна та Поляник Ольга Іванівна, разом зі здобувачами І курсу освітнього рівня молодшого фахового бакалавра: групами ШКВ-11 та ДШВ-11 відвідали англомовну екскурсію у Львівський національний літературно-меморіальний музей І. Франка “Дім Франка”. Студенти  мали можливість послухати цікаві факти з життя родини письменника у Львові, побачити предмети побуту та одяг початку ХХ століття. У музеї також представлені фрагменти рукописів І. Франка та фото членів родини й друзів відомого діяча.

“Завдяки екскурсії нам вдалося не лише вдосконалити навички аудіювання та усного мовлення англійською мовою, а й подумки поринути в епоху української інтеліґенції початку ХХ століття.

Ми немовби пережили всі ці емоції і відчуття, які траплялись з цією родиною на життєвому шляху! Склалось враження, що Іван Франко з хвилини на хвилину повернеться туди і ми матимемо змогу з ним поспілкуватись! Все було продумано дуже тонко, до деталей! Щиро вдячні працівникам музею та нашому Коледжу за таку чудову можливість!”

                                                                                        Вероніка Яремко, студентка