190 випускників   Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка отримали дипломи  «молодшого спеціаліста»

26.06.2019 | 13:08

25 червня 2019 року в актовій залі Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Коледжу. Цього року 190 випускників завершили навчання за освітньо-професійної програмою підготовки молодшого спеціаліста за такими спеціальностями: «Початкова освіта», «Дошкільна освіта»(денна і заочна форми навчання», «Соціальна робота» та «Інформаційна, бібліотечна та архівна справи».

Після виконання гімну України  з вітальним словом до присутніх звернулась  кандидат історичних наук, доцент, директор Коледжу Сурмач Оксана Іванівна:

«Життя кожної людини – це історія, яка має  минуле,   теперішнє, майбутнє. Сьогодні ви стоїте на порозі нового, важливого етапу свого життя-вибору наступного місця навчання чи вимріяного місця праці. Сподіваємось. що кожного разу вибір ваш буде правильним, бо від цього залежить якою буде наша країна завтра, якими будемо ми.

Ви – молоді, повні сил, енергії, великих планів на майбутнє. Щиро бажаємо вам, щоб всі ваші мрії здійснились. Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому. Бажаємо вам  оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів! Щасти вам у всьому! В добру путь!».

«Позаду залишаються пари, іспити, заліки, переживання двох(трьох) років навчання. Щиро сподіваюся,що жага знань, цілеспрямованість, прагнення до самовдосконалення  допоможуть вам стати успішними людьми, а знання і достатній практичний досвід, здобуті у Коледжі,помножені на чисту та самовіддану любов до дітей – справжніми педагогами», – побажала  випускникам заступник директора з навчально-виховної роботи Сулим Ольга Іванівна.

До вітальних слів долучились завідувачі відділень, керівники академічних груп, батьки.

«Вітаємо вас із закінченням Педагогічного коледжу! Ще один відрізок вашого молодого життя залишився позаду. Хоча лише два, але напружених, відповідальних, разом з тим веселих, щасливих, наповнених радістю відкриттів і незабутніх зустрічей роки пройманули дуже швидко. Сьогодні ми з  гідністю  благословляємо та відпускаємо нову молоду зміну   підготовлених фахівців у широкий світ», – зазначила Шукалович Анна Миколаївна, завідувач відділення початкової освіти.

«Сьогодні ви закінчуєте Педагогічний коледж, ми гордимось вами і тим, що всі студенти заочної форми та багато студентів денної форми навчання вже працюють у закладах дошкільної освіти,  планують продовжити навчання і  здобути наступні освітні рівні.

Ми завжди  будемо чекати вас, а особливо на зустрічі з  випускниками в останню суботу березня вже у наступному році, коли нашому навчальному закладу виповниться сто сорок дев’ять  років»,- звернулась до студентів спеціальності «Дошкільна освіта» завідувач відділення Кос Леся Володимирівна.

«Бажаю Вам, дорогі випускники, бути сильними – цей світ часто буває непростим. Бажаю Вам бути мудрими, бо так важко прийняти єдине  правильне рішення. Бажаю Вам бути щасливими у повному розумінні цього слова: Божого благословення, щедрої жіночої долі, вірних друзів, оптимізму та невичерпної енергії. Щасти вам у всьому! У добру путь!», – побажала студентам Каспрук Ірина Миколаївна, керівник академічної групи спеціальності «Дошкільна освіта».

Випускники подякували адміністрації, викладачам, одногрупникам  та батькам за підтримку, науку й розуміння.

Марта Байцар, староста групи ДШВ-22 звернулась до присутніх: «Скільки подій відбулось у цих стінах. Сум і радість сьогодні заполонили нас.  Лише зараз ми усвідомлюємо, що покидаємо поріг нашого Коледжу, розлучаємось з друзями, одногрупникам, з вами, дорогі наші викладачі. Нас чекає дорога в майбутнє і нехай в серці кожного з нас не згасає любов, віра і надія на мирне завтра нашої рідної України.

Ми бажаємо вам міцності духу, впевненості у своїх силах, щирих однодумців поруч у збереженні, зміцненні та  розбудові нашої Альма-матер».

Ведучими урочистого заходу були студенти першого курсу  Іван Фрідріх та Наталя Микитишин. Технічну підтримку забезпечив Владислав Кондратовець.

На завершення урочистої академії студенти та викладачі виконали  студентський  гімн  «Гаудеамус».

 

                                               Сенич Галина, завідувач лабораторії

Фото Юрія Паробія