«Від серця до серця» – у Педагогічному коледжі свято зустрічі з випускниками

04.04.2018 | 08:29

 

 

Свято відбулося  31 березня 2018 року. Зустрілись одногрупники, які закінчили наш навчальний заклад у різні роки, і таких випускників  вже тисячі! Багато з них працюють у Львові та за його межами. А скільки їх по всій Україні!

Хтось  став відомим керівником, хтось політиком. Та більшість наших випускників, використовуючи знання, вміння і навички, здобуті у навчальному закладі, працюють у школах, дошкільних установах, реабілітаційних центрах, соціальних службах.

І хоч минув вже не один рік після закінчення навчання, вони залишаються невід’ємною частиною і примножувачами славетної історії нашої Alma mater – Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка.

З теплим вітальним словом до випускників звернулась Сурмач Оксана Іванівна,  директор, кандидат історичних наук, доцент, яка зазначила,  що у  Коледжі завжди  раді бачити тих,  хто примножує його славу і гордо несе звання педагога. Оксана Іванівна розповіла про те,  чим живе Коледж сьогодні, про відкриття нової спеціальності «Музеєзнавство, пам’яткознавство»,  про  успіхи наших студентів, а також наголосила: «Відкритість до нового, працелюбність,  постійне самовдосконалення і любов до ближнього – ось секрет успіху, який  Ви винесли після уроку під назвою «навчання в коледжі»».

Для усіх присутніх  Тетяна Вовк, студентка другого курсу спеціальності дошкільна освіта, виконала  пісню «Черемшина».

Професія – вчитель молодших класів має глибокі корені у нашому навчальному закладі, адже його історія починалась саме з цієї спеціальності. Місія учителя – вести за собою, сіяти у дитячих душах зерно правди, добра, гармонії.

Випускників відділення «Початкова освіта» привітала студентка другого курсу спеціальності соціальна робота  Ірина Турчин  піснею «Історія успіху».

Пильно бережуть традиції рідного навчального закладу випускники відділення дошкільної освіти. У залі були присутні  ті, хто закінчив його 2, 10, 15, 20  і 40 років тому.  Вони розповідали про свої здобутки, з теплом і вдячністю згадували роки навчання.

 

Вірш про дошкілля  «Ви знаєте, як зірку запалити?» прочитала студентка другого курсу спеціальності дошкільна освіта Тетяна Кавкун.

Випускників  відділення піснею «Вигравай же, сопілкар»  привітав Ігор Дусан, студент першого курсу спеціальності початкова освіта. У його виконанні прозвучав і музичний дарунок  «Під небом Парижа».

Спеціальність «Соціальна педагогіка» покликана часом,  бо ця професія дарує надію і віру в день прийдешній тому, хто зневірився. І сьогодні наші випускники, які здобули цю спеціальність, успішно працюють у соціальних службах Львова й області. Не забули ми і про випускників напрямів підготовки «Філологія»,  «Корекційна освіта».  Спеціальність «Інформаційна, бібліотечна та архівна справи» – наймолодша  в Педагогічному коледжі, та два випуски – це вже  теж історія. Для випускників цих спеціальностей  пісню «Місто спить»  проникливо виконала студентка другого  курсу спеціальності початкова освіта Софія Котоус.

Надзвичайно зворушливими були виступи випускників.  Вони ділились спогадами і щиро дякували викладачам за міцні знання, терпіння, материнську опіку та підтримку, настанови, які назавжди залишаться в  їхніх серцях, адже роки навчання у Коледжі – найкращі.

Свято зустрічі вели: Анастасія Покиданець та Вероніка Луньо, студенти  спеціальності початкова освіта. Музичний супровід забезпечував Кравець Андрій, студент третього курсу спеціальності діловодство.

На завершення  студентка другого курсу спеціальності дошкільна освіта Ліліана Яйко виконала пісню «А ми бажаєм вам добра».

Як одна мить пролетіла ще одна зустріч,  про яку тепер буде нагадувати спільне фото. Щастя Вам та успіхів, дорогі випускники!

Каспрук Ірина, викладач методики музичного виховання