Конкурс краси, молодості та таланту!

03.05.2018 | 12:54

18 квітня 2018 року у Педагогічному коледжі ЛНУ імені Івана Франка відбувся конкурс “Міс Педагогічного коледжу -2018”.

Предетенденток оцінювало журі у складі: Білинський Андрій Ярославович – голова профспілкової організації студентів ЛНУ імені Івана Франка; Сірант Неля Петрівна – голова циклової комісії викладачів фахових дисциплін початкової освіти  та природничо-математичних дисциплін; Степанишин Алла Владиславівна – народна артистка Польщі; Горай Жанна Дмитрівна– директор Львівського  Християнського театру «Еммануїл»; Полюга Тетяна – Володимирівна керівник театру моди «Імпреза».

У програмі заходу були конкурси “Візитка”, “Ділова леді”, “Ретро стиль”,  “Зірки Голівуду” та “Інтелектуальний конкурс”,  але найбільше вразили глядачів конкурсні виступи  “Вишиванка – це стильно” і “Конкурс талантів”.

Вітаємо  усіх учасниць конкурсу”!
У  номінації “Міс Грація” перемогу здобула Михальчук Вікторія, “Міс Креативність” – Турчин Ірина,
“Міс Артистичність” – Леськів Олена, “Міс Загадковість”– Стецик Ольга, “ІІ Віце-Міс Педагогічного коледжу 2018”  – Шлапак Андріана, “І Віце-Міс Педагогічного коледжу 2018” – Флінта Ярина.

Титул  “Міс глядацьких симпатій” та “Міс Педагогічного коледжу 2018” виборола  Вілюра Ірина!

У програмі конкурсу прозвучали музичні дарунки у виконанні Юлії Попівняк, Софії Котоус, Ігоря Дусана, студентів Коледжу, та Миколи Голуба, студента факультету культури та мистецтв.

Організувала та провела свято разом із командою однодумців Покиданець Анастасія, голова профбюро студентів Коледжу.

Наша кожна конкурсантка є Переможницею, адже, як сказала Крістіна Агілера: “Справжня краса – внутрішня, вона йде від усього серця, в якому живе любов…” і наші дівчатка не тільки довели, що вони красуні, але й те, що  талановиті, креативні, артистичні, інтелектуальні та чарівні!
Ми бажаємо  ніколи не зупинятись на досягнутому,   завжди йти до своєї мети! Бути завжди впевненими у собі!  Пам’ятайте, що кожен із вас – найкращий!

                   

Більше фото: https://www.facebook.com/groups/869944306398718/

Сенич Галина, завідувач лабораторії